OnlineScratchcards.com

EN ES FR IT PT RO RU SE
 
 

Cele mai populare oferte

Toate Ofertele

Totul despre biletele razuibile

Casino Slot Reviews

All Aboard All Aboard is a cool video slot from Rival Gaming software. As its name implies, All Aboard is a slot centered on trains, complete with train sounds and other train-related items. All Aboard has 5 reels and 20 pay lines, a very rewarding bonus feature and much more! Area 21 Area 21 is an out-of-this-world video from Cryptologic which features colorful aliens and a UFO-like background music coupled with a blackjack environment. Spin the 5 reels with 25 pay lines and trigger the bonus feature to win your fortune. Atomic Age The Atomic Age is ... Citeşte mai mult »

StarGames Slot Reviews

stargamesPlenty on Twenty
Plenty on Twenty is a slot game from Novomatic and the goal in this game is to get similar fruits, bells or stars lined up in one pay line. Plenty on Twenty has 5 reels and 20 pay lines and a Gamble feature. With brightly-colored fruits that cheer you on as you spin the reels, and along with a €5,000 top prize, Plenty on Twenty will surely make your day “fruitful”!
Sharky
Sharky is a slot machine from Novomatic that follows ... Citeşte mai mult »

Noţiuni de bază despre biletele razuibile online

In cazul in care sunt nou la jocul online de bilete razuibile, înseamnă că aveţi unele temeri cu privire la jocuri şi la ce se întâmplă în spatele lor. Unele din cele mai importante lucruri pe care trebuie să le aveţi în minte in momentul in care ati căutat un cazinou online care ofera jocuri de bilete razuibile este că vor să păstreze personal informaţii private şi că, din momentul în care decide să încasa câştigurile dvs., acestea urmează să plătească. Pe site-ul nostru veţi găsi numai acele cazinouri online şi cartele de reîncărcare online, site-ul web care au fost ... Citeşte mai mult »

Sfaturi şi Trucuri Online de Bilete Răzuibile

Jocurile online de bilete razuibile câştigă popularitate din ce in ce mai mult şi mai mult în ultimii ani. Chiar dacă aceste jocuri foarte uşor de jucat şi foarte uşor de înţeles, există câteva sfaturi şi trucuri care vă pot ajuta să vă îmbunătăţiţi şansele de a câştiga. În cazul în care va uitaţi la un bilet razuibil online şi offline puteţi observa că există o grilă care este acoperita de un material non transparent, dar ce poate fi indepartat , care urmează să fie îndepărtat încet şi va dezvălui dacă aţi reuşit să câştigati sau nu. Scopul jocurilor online ... Citeşte mai mult »

Reguli pentru biletele razuibile online

Momentul în care intra in lumea jocurilor de noroc online, puteţi observa că există mulţi jucători online, care sunt în căutarea de masă extrem de sofisticat şi de jocuri de cărţi care necesită o mulţime de timp doar pentru a citi şi de a înţelege regulile şi strategiile implicate. Acesta este motivul pentru care din când în când va trebui să încercaţi un joc care este mai relaxant cu ceva care este complet nebun dovada, la fel ca şi cartele de reîncărcare online. Aceste tipuri de jocuri de jocuri de noroc online sunt considerate a fi cel mai simplu joc ... Citeşte mai mult »

Strategii si Trucuri pentru a Castiga Multi Bani

În cazul în care sunteţi deja un cazinou online, sau un teren pe bază de cazino player si va place sa joci sloturile vă sunt probabil familiarizaţi cu strategiile de dreapta, care pot să vă aducă cea mai mare sumă de bani în buzunar. Numărul de un singur lucru pe care le au de a face la un slot machine pentru a mari sansele de a câştiga este de a juca la maşinile mai mare preţ. Aceste tipuri de slot machines sunt bine cunoscute pentru furnizarea unor procente plăţile mai bune decât cele în cazul în care tu ai la ... Citeşte mai mult »

Istoria Biletelor Razuibile

Primul bilet razuibil a fost lansat în mijlocul anilor 1970. În 1974, pentru a fi mai precis, de către compania americană numită Corporatia de Jocuri Stiintifice. Această societate a fost condusă de doi oameni: John Coza şi Daniel Bower şi au fost primii din lume care au produs un joc de loterie, care a fost generat de un computer. Cu toate acestea primul brevet înregistrat în Statele Unite pentru un bilet razuibil regulat a fost primit în 1987, în West Warwick, Rhode Island, de Astro-Med companie Inc. Biletele razuibile au fost utilizate mulţi ani pentru cauze diferite cum ar fi ... Citeşte mai mult »

Top 10 sfaturi pentru a câştigă într-un Joc de Bilete Razuibile

În momentul în care vă decideţi pentru a începe un joc de bilete razuibile veţi observa că nu este aşa de greu de jucat. În acest articol veti gasi cateva sfaturi care să vă ajute să câştigati mult. În momentul în care veţi începe să aplicati aceste sfaturi, şansele de castig vor înceape sa creasca. Prin luarea în considerare a acestor sfaturi online de bilete razuibile, bankroll va începe sa creasca. Momentul în care începi sa joci online jocuri de bilete razuibile, trebuie neaparat să începeţi prin a va face un buget şi cel mai important este să selectaţi biletele ... Citeşte mai mult »

Oferta Saptamani

Scratch2Cash £5 Free

Joaca acum!

Despre Biletele Razuibile!

Newsletter

Get updated on the best new scratchcard offers! Subscribe here!

Selecteaza Oferta